Odotamme pentuja syntyväksi tammikuun 2023 lopulla!


Pamela (Doniol Keeping Up Appearances) on astutettu Ricolla (Doniol Gorgeous Ginger) ja pentujen odotetaan syntyvän tammikuun lopulla.

Pentue toteutetaan yhteistyössä Pamelan omistajien kanssa, pennut syntyvät ja kasvavat Pamelan kotona Tuusulassa. 

Pamela on 3 vuotias perusterve walesinarttu, joka on käynyt eläinlääkärissä vain terveystutkimuksissa. Pamelalla on terveet lonkat (A/A) ja silmät (myös gonioscopia, mutta muutama ylimääräinen silmäripsi löytyi). Pamela asuu Tuusulassa yhdessä 11v walesinarttu Bellan kanssa. Nämä "luonnonlapset" nauttivat luonnosta sekä kotona että mökillä Saimaalla. Isäntä harrastaa metsästystä ja koirat toimivat apulaisina. Pamelalla on näyttelyistä sertifikaatin arvoinen (sa). Pamela on kotikoira, joka tykkää palloleikeistä ja on innokas touhuamaan ihmisten kanssa. Tätä miellyttämisenhalua juuri arvostan, sillä sen avulla koirasta saa harrastuskoiran. Valitettavasti kaikilla waleseilla ei miellyttämisen halua kovin paljon ole, mutta Pamelalla ja sen suvussa miellyttämisenhalua löytyy mukavasti. 

Rico on 7 vuotias perusterve energinen walesimies, jolla on aina pilke silmäkulmassa ja joka rakastaa leikkimistä ja pitkiä metsälenkkejä. Ricolla on terveet lonkat (A/A) ja kyynäret (0/0) sekä silmät (myös gonioscopia). Rico on aina valmis kaikkeen yhdessä touhuamiseen, joka tekeekin Ricosta mahtavan harrastuskoiran. Rico on myös erittäin riistaviettinen, ja fasaanijahdissa Rico on osoittanut olevansa aito lintukoira. Rico on läpäissyt spanielien taipumuskokeen vuoden ikäisenä sekä suorittanut MH-luonnekuvauksen. Ricon kanssa harrastetaan pääsääntöisesti rallytokoa, tokoa sekä näyttelyitä, mutta vauhtia ja kykyä on todistetusti löytyy myös agilityssä ja vepessä. Rallytokossa Rico kilpailee VOI-luokassa, jossa on saavutettu tähän mennessä yksi hyväksytty tulos. Näyttelyissä Rico on saanut Suomen ja Baltian maiden muotovalioiden arvot sekä kansainvälisen muotovalion ja näyttelyvalion arvot.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ensimmäiset pennut jo lähteneet omaan kotiin

Katse tulevaisuuteen